ÖkotechHome - Főoldal

 
Frissítve: 2024.02.28
 Esővízgyűjtő tartályok
Környezettudatos, önellátó megoldások
Esővízgyűjtő rendszer felépítéseTartozékok esővízgyűjtő tartályokhozMit-miért az esővízgyűjtésről
Vegye fel velünk a kapcsolatot
 

 

Cégünkről, ÖkoTech-Home Kft.
„A környezettudatos és autonóm megoldásokért”

Az esővíz hasznosítás valamint az egyedi szennyvíztisztítás alkalmazásának elterjesztésével cégünk a környezet megóvásához kíván hozzájárulni.
Biológiai szennyvíztisztító berendezéseket 2004 óta forgalmazunk, 2007-ban pedig ehhez kapcsolódóan kezdtük meg műanyag vízgyűjtő tartályok gyártását. Nálunk egy helyen megtalálhatók az esővízgyűjtő tartályok mellett az esővízgyűjtő rendszer kiegészítő elemei is. 

A költségcsökkentés és az egyszerű megvalósíthatóság mellett termékeink használata hozzájárul a környezettudatos gondolkodás elterjedéséhez. Jelmondatunk azt fejezi ki, hogy emellett szeretnénk segítséget nyújtani a háztartásban jelentkező költségek csökkentéséhez, és a hálózati szolgáltatóktól való minél nagyobb függetlenség eléréséhez.

Esővízgyűjtőink és egyéb berendezéseink megfelelnek a vonatkozó Európai Uniós szabványoknak, emellett igen kedvező ár/érték arányt képviselnek, így kívánunk hozzájárulni a víz újrahasznosítás, ill. víz takarékosság széles körben való elterjedéséhez.

 
 
 
Ciszternák ár- és mérettáblázata
 
Esővízgyűjtő tartály telepítése
 
Tudnivalók a telepítésről
     
 
Esővízgyűjtő tartálya-ink 1-15 m3 méretben készülnek, de kérésre akár egyedi méretek alapján is tudunk tartályokat előállítani.
Tovább »
 
Az esővízgyűjtő tartályok telepítését az alábbi módon kell szakszerűen elvégezni:
Tovább »
 
A tartályok ivóvíz, élelmiszeripari termékek, vagy pl. polipropilént meg nem támadó vegyszerek tárolására is alkalmasak.
Tovább »
fff fff fff
Esztergomi iroda / Postacím:
2500 Esztergom, Döbönkút dűlő hrsz 10282/6
Magyar Megújuló Energia Szövetség tagja
Tel.: (06) 33/400-387, (06) 20/774-4240, (06) 70/466-7704; Mail: kapcsolat@okotechhome.hu
Webdesign:
Webandgo Webdesign és keresőoptimalizálás