ÖkotechHome - Főoldal

 
Frissítve: 2024.02.28
 Esővízgyűjtő tartályok
Környezettudatos, önellátó megoldások
Esővízgyűjtő rendszer felépítéseTartozékok esővízgyűjtő tartályokhozMit-miért az esővízgyűjtésről
Vegye fel velünk a kapcsolatot
 

 

Megrendelés és vásárlási feltételek

A ciszterna telepítése előtt igény szerint szakértő kollégánk helyszíni felmérés során segíthet abban, hogy a jövőbeli felhasználó igényeinek, valamint a technikai lehetőségeknek leginkább megfelelő módon, és a legideálisabb helyre legyen elhelyezve a szennyvíztisztító/ciszterna (megint oldal szerint). A szakértői helyszínelés költsége 50 kilométerenként 5000 Forint, a távolságokat Esztergomtól számítjuk. Fontos megjegyezni, hogy későbbi megrendelés esetén a helyszíni felmérés teljes költségét leszámítjuk a vételárból, így az gyakorlatilag ingyenes, ha pedig a felmérés során kifizetik a berendezés teljes vételárának 10%-át, akkor a helyszínelés költségét fel sem számítjuk. Amennyiben nem tart igényt helyszíni felmérésre, de az elhelyezést, vagy bármilyen kivitelezési megoldást illetően szakértői segítséget szeretne, kérem, hogy a kapcsolat@okotechhome.hu címre írja meg levélben kérdését, melyben írja meg a helyszín, telek címét, helyrajzi számát. Ezen kívül sokat segít, ha tudjuk a csatornacsövek elhelyezkedését, mélységét, egyéb akadályok helyét. Lehetőség szerint mellékeljen helyszínrajzot, esetleg egy minél részletesebb leírást, vagy akár küldjön fényképet a leendő telepítési helyről. Ez a szakértői segítség természetesen semmilyen kötelezettséggel, vagy költséggel nem jár.

MEGRENDELŐLAP

Eladó adatai:
Eladó neve: ÖkoTech-Home Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Eladó székhelye: 2500. Esztergom, Döbönkút dűlő hrsz. 10282/6.
Eladó adószáma: 12268687-2-11
Eladó bankszámlaszáma: MKB 10300002-10460403-49020018
Telefonszám, fax: 06-1/224-0257
E-mail cím: kapcsolat@okotechhome.hu

Megrendelő adatai:
Megrendelő neve:
Megrendelő telefonszáma:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó telefonszáma:
Számlázási cím:
Postacím:
Szállítási cím:
Vállalkozás esetén adószám:
E-mail cím:
 
Alulírott megrendelem az alábbi méretezésű esővízgyűjtő tartályt:

 

Tartály térfogata
Átmérője
Magassága
Súlya
Ára
2 m3
1300 mm
1500 mm
53 kg
135.000
3 m3
1600 mm
1500 mm
69 kg
176.000
5 m3
2000 mm
1500 mm
99 kg
248.000
8 m3
2600 mm
1500 mm
138 kg
361.000
10 m3
3000 mm
1500 mm
159 kg
443.000
15 m3
- mm
- mm
- kg
685.000
Vagy egyéb méret: m3    átmérő    magasság
(legalább két adatot kérünk megadni) – ár egyedi ajánlat alapján.
Szállítás:   (szállítás díja: 150 Ft + áfa / km oda-vissza útra számítva.)
Kiegészítők:
Egyéb megjegyzés, igény:
Megrendelési feltételek

Tudomásul veszem, hogy az engedélyeztetési eljárás ügyintézése a Megrendelő feladata. Tudomásul veszem, hogy Vállalkozó nem vállal felelősséget az engedély nélküli megrendelésből eredő károkért.

 

Fizetési feltételek:

  • a teljes díj 50%-a előlegként a Vállalkozó számára készpénzben vagy a 10918001-00000048-15600008 számú bankszámlaszámra utalással fizetendő, mely feltétele a berendezés legyártásának;
  • a berendezés átvételekor a díj fennmaradó 50%-a fizetendő.

Az előlegnek a Vállalkozó számlájára való beérkezését követően legfeljebb 14 napon belül az esővízgyűjtő tartály átadásra/leszállításra kerül a Megrendelővel egyeztetett időpontban.
Amennyiben a Vállalkozó késedelembe esik, miközben a Megrendelő a telepítés feltételeit biztosította, úgy Vállalkozó napi 2.000 Ft összegű kötbért fizet. A teljes díj kiegyenlítéséig a ciszterna tulajdonjoga a Vállalkozóé marad.

A Vállalkozó a berendezésre és működésére 2 év teljes körű garanciát vállal.
A garancia nem vonatkozik szakszerűtlen telepítés, gondatlan üzemeltetés (pl. rezgőmembrános szivattyú használata általi tartályfal-károsodás), szándékos rongálás, vagy elemi kár esetére.

 

A szerződéses díj az esővízgyűjtő tartály telepítését nem tartalmazza.

Az esővízgyűjtő tartály szakszerű telepítése:

A tartály alaplapjának megfelelő méretű, vasalt vízszintes betonalapot kell készíteni, majd a beton megkötése után a tartályt rá kell helyezni az alapra. A betonalap vastagságát a helyi talajviszonyok, továbbá a tartály telepítési mélysége határozzák meg. (Javasoljuk a tartály betonozási tervét szakemberrel elkészíttetni!)

Ezt követően a tartályban el kell helyezni kitámasztásképpen több ponton a tartály belső magasságának megfelelő függőleges csatornacsöveket. Ez elég erős ahhoz, hogy a betonozáskor tehermentesítse a tartályt.

A tartályt ekkor fel kell tölteni vízzel, majd a földet vissza lehet helyezni a tartály köré iszapolással, vagyis a földet vízzel folyamatosan tömöríteni szükséges

Ezt követően el kell készíteni a szakember által javasolt minőségű betonréteget, úgy, hogy az eredeti, ásáskor nem mozgatott földre körben legalább 40 cm-t rányúljon. A betonlemeznek négyzet alakúnak kell lennie a sarokpontok stabilitása érdekében. A betonba a tartály nagyságának megfelelő erősségű rácsos vashálót kell tenni.

A kötésidő kivárása után vissza lehet temetni a tartályt földdel úgy, hogy csak a szerviz nyílás fedele látszódjon.

A ciszternák telepítésük során olyan mélységbe kerülnek (fagyhatár alá), ahol a víz még télen sem fagy be, így üzemelése az időjárástól teljesen független.

 

Fontos tudnivalók a ciszternák telepítését illetően

E tartályok – anyaguknak köszönhetően – nem csak szennyvíz és esővíz tárolására alkalmasak, hanem ivóvíz, sőt, élelmiszeripari termékek (pl. bor), vagy a polipropilént meg nem támadó vegyszerek is tarthatók bennük.
Ciszternáink mérettől függetlenül 6mm vastag polipropilén (PP) műanyagból készülnek hegesztéssel. Alapanyaguk nem UV álló, ezért a nap 2-3 hónapnál hosszabb ideig nem érheti!
Az árajánlatban szereplő esővízgyűjtő tartályok talajvíz nélküli és megfelelő talajszerkezetű helyeken mindössze egy betonalapot, és egy – a járhatóságot biztosító – felső, vasalt betonréteget igényelnek. (Lásd a képes útmutatót!)
Talajvizes területeken ilyen tartályok telepítését nem javasoljuk, ha mégis ilyen területen telepítik a tartályt, akkor az a statikai vizsgálat alapján javasolt megerősítésekkel kell, hogy elkészüljön. A talajvíz, vagy a nem megfelelő telepítés által okozott meghibásodásokért felelősséget nem vállalunk.
A honlapon lévő képes útmutató a talajvíz nélküli területeken történő telepítésekre vonatkozik!
A tartályok elhelyezésekor, telepítésekor ügyelni kell arra, hogy a tartály ne érintkezzen kemény, éles anyagokkal, például az alapozás, körbetemetés során tilos építési törmeléket, durva, nagy köveket használni!
Fontos még megjegyezni, hogy +5°C alatti hőmérsékleten a polipropilén rideggé válik, így a tartály telepítés során megrepedhet.
Garanciát kizárólag a fentiekben leírt figyelmeztetéseknek megfelelően telepített tartályok esetében vállalunk!

A tartályok telepítését nem vállaljuk.

 

Dátum:
 
............................................................ ............................................................
 megrendelő ÖkotechHome Kft. eladó
 
 


 
 
Ciszternák ár- és mérettáblázata
 
Esővízgyűjtő tartály telepítése
 
Tudnivalók a telepítésről
     
 
Esővízgyűjtő tartálya-ink 1-15 m3 méretben készülnek, de kérésre akár egyedi méretek alapján is tudunk tartályokat előállítani.
Tovább »
 
Az esővízgyűjtő tartályok telepítését az alábbi módon kell szakszerűen elvégezni:
Tovább »
 
A tartályok ivóvíz, élelmiszeripari termékek, vagy pl. polipropilént meg nem támadó vegyszerek tárolására is alkalmasak.
Tovább »
fff fff fff
Esztergomi iroda / Postacím:
2500 Esztergom, Döbönkút dűlő hrsz 10282/6
Magyar Megújuló Energia Szövetség tagja
Tel.: (06) 33/400-387, (06) 20/774-4240, (06) 70/466-7704; Mail: kapcsolat@okotechhome.hu
Webdesign:
Webandgo Webdesign és keresőoptimalizálás